Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, săgeţi dure către Klaus Iohannis şi PNL: 'E foarte grav'

dragnea iohannis

Liviu Dragnea continuă războiul de la distanţă cu cei de la PNL, dar şi cu preşedintele Klaus Iohannis. Şeful PSD a fost foarte deranjat de afirmaţiile Alinei Gorghiu care a spus că preşedintele nu poate valida un viitor premier care este condamnat definitiv de justiţie.

"Nu am ştiut că doamna Gorghiu e avertizor ci semipreşedinte la un partid. Dincolo de penibilul discuţiei, mi se pare grav că o doamnă îi dictează preşedintelui ce să facă. Ei sunt preocupaţi doar de cine să nu fie premier. Nu au niciun program. Aşa au fost şi la Bucureşti.", a tunat DRagnea la Antena 3.

Dragnea a vorbit despre viitorul guvern şi a afirmat clar că PSD nu va intra la guvernare decât dacă va avea premier. Varianta susţinerii lui Dacian Cioloş şi după alegeri este exclusă.

"PSD nu va intra într-un guvern cu PNL şi nici într-unul în care să nu fie un premier PSD. Noi vrem să câştigăm alegerile împreună cu ALDE şi să mergem la Cotroceni la domnul IOhannis pentru a forma guvernul. Nu spun că vom face alianţă cu cei de la UDMR, dar nu sunt atât de sigur că ei vor merge cu PNL. Asistăm la un război hibrid asupra PSD-ului. Nu e corect şi nu e democratic. Nu există să susţinem un guvern tehnocrat împreună cu cei de la PNL.", a mai spus Dragnea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.