Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, scos 'ţap ispăşitor' pentru criza din PSD: 'O situaţie penibilă şi comică'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea

Scandalul şi criza politică autohtonă iau amploare. Şeful PSD, Liviu Dragnea, a fost atacat dur în direct la Antena 3. Unul dintre cei mai mari adversari ai şefului PSD l-a desfiinţat pur şi simplu pe Dragnea. Edilul Iaşiului, Mihai Chirica spune că tot războiul se datorează lui Dragnea.

Citeşte şi: SCANDAL în platoul Antena 3 între doi PSD-işti: 'Luaţi-vă de mână cu Grindeanu'

"Să mergem pe normalitate. Am ajuns să ne facem de râs. Nu este favorabil nici nouă şi nici ţării. Sorin Grindeanu e bun şi trebuie lăsat să guverneze. Ne aflăm într-un pericol iminent de a intra într-o criză politică şi economică profundă. Se recurge la ceva penibil. Sistemele să pună mâna pe nu ştiu ce. Nu e nimic adevărat. E vorba de atribuţiile fiecăruia. Nu poţi să te prezinţi într-o funcţie doar dirijat prin telefon. Premierul a fost pus în această situaţie. Acum nu acceptă să fie pus într-o asemenea situaţie. Să nu distrugem un partid pentru că Grindeanu nu mai răspunde la comenzile lui Dragnea. E o situaţie comică, penibilă şi inedită. Cum adică puci? Râde lumea de noi pe stradă. Adversarii noştri politici râd de noi. De la prima nominalizare de premier şi până la circul de astăzi preşedintele Dragnea este de vină. Lucrurile s-au distrus dintr-o chestiune de vanitate personală", spune Chirica.

Edilul Iaşiului nu s-a oprit aici. Chirică spune că a dezvăluit o discuţie cu Grindeanu. "Am vorbit cu premierul să mă edific. Din păcate, dumnealui a spus că doreşte binele partidului şi al ţării. Demisia lui Grindeanu nu e o soluţie. Vanitatea cea mai mare o deţine Dragnea", a mai spus Chirica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.