Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea se simte vânat: 'Există persoane cărora li se cere să dea ceva de mine'

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că primeşte tot mai des informaţii conform cărora diverse persoane anchetate şi chiar condamnate din ţară sunt întrebate "în permanenţă" "să dea ceva" despre persoana sa.

Citeşte şi: AUTODENUNȚUL original al lui Sebastian Ghiță depus la Parchetul General / DOCUMENT

"Eu îmi asum acest risc. Eu spun cu toată sinceritatea - nu a trecut în totalitate această percepţie din partea sistemului, între ghilimele, că eu aş vrea să fac ceva împotriva acestui sistem. În primul rând este o percepţie profund falsă, întreţinută permanent de "oameni de bine", pentru a încerca să blocheze orice iniţiativă a mea sau a PSD spunând că 'ăştia sunt oameni răi, ăştia vor să destabilizeze', 'PSD reprezintă un pericol'. Când a reprezentat PSD un pericol? În 2000 - 2004 a ridicat România după ce era căzută. Când am venit din nou la guvernare cu Victor Ponta a ridicat din nou România (...) Noi ne iubim mai mult conaţionalii. Poate şi ăsta e unul din motivele pentru care primesc tot felul de informaţii şi e pentru prima dată când spun public - că în diverse locuri din ţară cetăţeni români anchetaţi în diverse speţe, unii chiar condamnaţi şi care din păcate stau în închisoare, sunt întrebaţi în permanenţă să dea ceva despre mine. Mie asta mi se pare îngrozitor. Dacă se întâmplă în ceea ce mă priveşte, înseamnă că se întâmplă la o scară mai mare", a declarat Dragnea la Antena 3, potrivit agerpres.

Vezi și: Laura Codruța Kovesi REACȚIONEAZĂ la autodenunțul lui Sebastian Ghiță

Potrivit acestuia, "una este să afli o faptă, din diverse surse se informaţii, după care să începi să cercetezi, alta e să stabileşti ţinte umane - 'cum, necum, trebuie să-mi dai ceva despre ăla'".

Citeşte şi: LOVITURĂ în imaginea Partidului România Unită: 'Infiltrat de oamenii lui Soros'

"Asta nu e corect, asta e periculos, asta e îngrozitor, asta dacă nu se curmează la un moment dat - şi nu trebuie să distrugi instituţii, trebuie să limpezeşti legislaţia - acest stat va fi parazitat, pentru că mulţi vorbesc de Constituţie. Şi cei care sunt foarte forţoşi astăzi şi care au impresia că vor împărăţi pământul... nimeni nu împărăţeşte pământul (...), au impresia că sunt pe veci. Nu. Acest sistem, această atitudine, acest mod de acţiune este atât de periculos, încât poate să facă din România o ţară care nu mai este guvernată de Constituţie. Mulţi ar trebui să citească periodic Constituţia", a mai spus preşedintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.