Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, sigur pe el: 'Alegerile locale vor fi o victorie pentru PSD'

liviu dragnea dna

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi, în oraşul Cugir, că alegerile locale vor reprezenta o victorie pentru PSD, "dar nu ceva spectaculos", acesta opinând şi că senatorul Gabriela Firea va câştiga Primăria Capitalei. "Acum situaţia arată bine pentru PSD. Sunt judeţe unde stăm bine, sunt judeţe unde stăm foarte bine, sunt judeţe unde stăm mai puţin bine, dar judeţe unde stăm mai bine decât stăteam în mod tradiţional prost. Alba e unul din aceste judeţe. Cred că vom câştiga aceste alegeri locale la un scor bun", a declarat Liviu Dragnea, conform Agerpres.

 

Liderul social-democrat a spus că speră ca PSD să câştige Bucureştiul pentru prima dată şi, astfel, acesta să fie administrat în mod "serios".

 

"Am foarte mare încredere în Gabi Firea. Am şi văzut aseară (luni - n.r.) în confruntare (televizată - n.r.), (...) câţiva mari bărbaţi candidaţi care s-au coalizat toţi împotriva unei doamne, care, cu tenacitate şi prin toate acele tiruri, transmitea şi transmite în continuare ceea ce vrea să facă pentru Bucureşti, proiectul ei pentru Bucureşti, lucrat împreună cu colegii, cu specialiştii. Am văzut că este singurul candidat care are un plan serios pentru Capitală, în condiţiile în care ceilalţi au un singur obiectiv şi anume cum să se alieze între ei să nu iasă PSD-ul. Dar, Doamne iartă-mă, de ce nu pun ei un candidat foarte bun să fie votat pentru că e bun, nu pentru că nu trebuie să voteze PSD-ul. În concluzie, cred că alegerile locale vor fi o victorie pentru PSD, dar nu ceva spectaculos, şi pot fi o opţiune serioasă pentru toamnă şi PSD-ul să aibă capacitatea ca, împreună cu ALDE şi UNPR, să formeze noul guvern", a spus Dragnea.

 

Preşedintele PSD a afirmat că decizia privind modul de participare la alegerile parlamentare din toamnă se va lua după alegerile locale.

 

"După alegerile locale, o să vedem rezultatul fiecărui partid şi o minimă analiză făcută de noi şi de oamenii cu care colaborăm ca să ne spună care e cea mai bună variantă pentru a avea şansele cele mai mari. Dacă din analiză va reieşi că e bine să mergem pe liste comune cu ALDE şi UNPR, de exemplu, o vom face, dacă vom ajunge la concluzia că e bine să mergem separat, aşa vom face. Dar relaţia de colaborare rămâne", a conchis Liviu Dragnea.

 

Preşedintele PSD s-a aflat marţi într-o vizită electorală în judeţul Alba, în oraşele Cugir şi Sebeş, unde s-a întâlnit cu simpatizanţi ai partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.