Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea spune ca nu a mai vorbit cu Klaus Iohannis de la investirea Guvernului

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nu a mai vorbit cu presedintele Klaus Iohannis de la investirea Guvernului, subliniind ca este "ineficient" faptul ca cei doi nu discuta, potrivit Agerpres.

"E mai rau decat anormal (ca presedintele Camerei Deputatilor nu vorbeste cu presedintele tarii - n.r.), este ineficient. Dar nici nu pot sa va spun ca stau si plang seara acasa ca nu sunt sunat sau nu sunt cautat de presedintele Iohannis, pentru ca am vazut ca sunt rare ocaziile, aproape deloc, cand iese pe undeva si nu imi pomeneste numele, nu ma ataca, nu ma jigneste", spune Dragnea. 

El a tinut insa sa precizeze ca nu se afla intr-un razboi cu seful statului, sustinand ca tot primeste "lovituri si jigniri", insa nu va incasa "la nesfarsit".

"Sunt foarte spumoase si zemoase aceste subiecte. Iohannis a zis ceva de Dragnea. Dragnea ce zice? Nu raspunde, arata masurile. PNL a spus ceva de Dragnea. Dragnea ce face? Nu raspunde. Ghita-Coldea, nu mai stiu cine, Ghita-Kovesi, sunt spumoase, dar seara fiecare roman zice, eu astazi cat am castigat? Eu maine castig mai bine? Oamenii astia care sunt la guvernare se tin de promisiuni? Adica ne maresc salariile, ne maresc pensiile, dau drumul la niste masuri de relaxare fiscala care sa ridice economia, sa descatuseze mii de motorase de dezvoltare economica? De astea sunt interesati si atunci eu am doua variante: varianta usoara, in care sa imi ascut si eu sabiile si sa incepem sa ne batem in declaratii, foarte frumos, foarte interesant, si cu mai putina atentie pe ceea ce trebuie sa se intample pe programul de guvernare, sau varianta in care le incasez. Lumea vorbeste despre razboi Iohannis-Dragnea. Eu nu sunt in razboi. Eu primesc, tot primesc lovituri si jigniri. (...) Nu voi incasa la nesfarsit. Asta e de categoria 'Musca', in fiecare zi primesti ceva si dai. Eu sunt obisnuit la categoria 'Super grea', o data si bine", a incheiat Liviu Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.