Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea spune ce a discutat cu Klaus Iohannis: PACEA de la Cotroceni

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea iohannis tariceanu grindeanu

Președintele Klaus Iohannis a avut o scurtă discuție, după depunerea jurământului noilor miniștri, cu Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și Călin Popescu Tăriceanu la Palatul Cotroceni. Cei 4 au ieșit, împreună, după ceremonie, și au stat de vorbă, pentru scurt timp, pe un hol al Palatului Cotroceni.

Liviu Dragnea spune că a fost și el uimit de modul în care președintele și-a schimbat discursul și pare ca între cele două tabere să intervină un episod de...pace.

Citește și: Kim Kardashian de Rusia a fost umilită de hackeri: Ce au publicat aceștia / FOTO + VIDEO

”Am constatat şi eu, şi Tăriceanu, şi premierul, atitudinea civilizată şi normală a lui Klaus Iohannis. De dinainte de campanie, în timpul campaniei şi după alegeri, am făcut apel mereu la stabilitate şi dialog. În ultima perioadă, toată atenţia a fost concentrată pe lucruri exagerate. Nu ne-am uitat la Europa şi la nivel global. România nu e, din păcate, la nicio masă.

Sper ca preşedintele să fi înţeles ce atribuţii are. În loc să sfâşiem România, mai bine o construim. Pur şi simplu, ca musafiri, ne-a permis să ieşim noi primii din Sala Unirii. Am stat 30 de secunde în acel hol. Ne-am salutat şi ne-am dus la maşini. Poate în ultimele zile, preşedintele a ajuns la concluzia că e mai bună această atitudine. Un război dus la nesfârşit nu poate duce la câştigul celui care l-a lansat.”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.