Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea spune PLANUL SECRET al lui Victor Ponta: Cine l-a TURNAT pe fostul premier

facebook.com
Dragnea Ponta

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a afirmat că la întâlnirea de săptămâna trecută cu liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, acesta i-a spus că nu se va asocia cu Victor Ponta şi Daniel Constantin - care a rămas duminică fără sprijin politic din partea ALDE.

Despre Victor Ponta, Liviu Dragnea a spus că "e tăcut de o perioadă".

Citește și: Moarte SUSPECTĂ în Rusia: Un celebru avocat al unor critici ai lui Vladimir Putin a căzut 5 etaje în timp ce ridica o cadă

"Nu ştiu unde este, am auzit şi eu ca şi dvs. despre acest proiect politic nedefinit. Ce pot spune - dl. Bogdan Diaconu, atunci când a venit la mine, înainte de congresul PRU, mi-a zis că chiar dacă i s-a sugerat de către Victor Ponta n-am înţeles exact ce, dumnealui merge pe proiectul politic pe care a început, cu PRU, anunţând o fuziune sau asociere cu PRM-ul. Şi mi-a zis că nu se asociază cu nimeni, nici cu Victor Ponta nici cu Daniel Constantin. Nu ştiu dacă de la cei doi a primit oferta, dar probabil ca reacţie la acele zvonuri. Nu l-am chemat eu, doar am luat act de ceea ce mi-a spus", a declarat, duminică seară, preşedintele PSD la Antena 3.

Întrebat dacă Victor Ponta mai are un viitor în PSD, Dragnea a arătat că "nimeni nu-l dă afară din partid".

Citește și: ȘOCANT S-a aflat cine a distribuit pozele cu Dalia Ducă împușcată în cap de fostul iubit / VIDEO

"Depinde doar de Victor Ponta dacă vrea să rămână în continuare în politică în PSD, un partid care cred că i-a oferit foarte multe lucruri şi când nu era preşedintele PSD, şi când era preşedinte PSD", a adăugat liderul PSD.

El a menţionat că a fos criticat de Ponta şi în 2016, şi în timpul campaniei electorale de la locale, şi după campania de la locale, şi în timpul campaniei parlamentare. "Asta nu înseamnă că PSD-ul a avut un parcurs ezitant, ba dimpotrivă", a completat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.