Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea șterge pe jos cu Mircea Geoană: detalii de CULISE din PSD

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, susține că Marian Vanghelie și Mircea Geoană au făcut jocuri subterane în timpul campaniei și au complotat pentru înfrângerea lui Victor Ponta, în timpul campaniei electorale.

”Domnul Geoană a vorbit despre penibil, să rămânem în zona penibilului. În 2009, Mircea Geoană a candidat la președinție și a pierdut.

În ziua de luni, a doua zi după ce a aflat că pierduse alegerile s-a strâns tot partidul la Kiseleff. Tot eu, am fost cel care am spus că nu trebuie să fie demis sau să își dea demisia. Atunci s-a bucurat de acest lucru și i s-a părut în regulă. Ulterior, a candidat la șefia PSD în februarie și a pierdut.

Făceam comparație cu domnul Crin Antonescu. Crin Antonescu și-a piedut toate funcțiile, dar și-a păstrat demnitatea, în timp ce la domnul Geoană nu s-a întâmplat acest lucru.

În timpul campaniei electorale, Mircea Geoană și Marian Vanghelie făceau orice ca Victor Ponta să piardă. Ei vorbeau cu colegi și le spuneau că Victor Ponta va pierde, că trebuie să se pregătească. Au fost colegi care le-au spus cum au fost sunați, cum li s-a spus că s-a negociat.

Au negociat chiar și în partea cealaltă, cu cei de la ACL.

Îmi pare rău că nu avem stenograme la ședința noastră. Aș fi vrut să vedeți cum implorau să nu fie dați afară, se rugau să nu fie dați afară din partid”, a declarat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.