Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, un nou ATAC la Klaus Iohannis: 'Nu cred că e în regulă' / UPDATE

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis și coaliția

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat "foarte nemulţumit" de faptul că nu a fost prevăzută în programul evenimentului internaţional organizat joi şi vineri la Palatul Cotroceni şi o întâlnire între Comisia de la Veneţia şi Curtea Constituţională a României (CCR).

"Eu sunt foarte nemulţumit că cei care au organizat acest eveniment nu au prevăzut o întâlnire a Comisiei de la Veneţia cu, virgulă, CCR. Eu nu cred că este în regulă. Comisia de la Veneţia are ca atribuţii principale constituţiile din ţările respective. Faptul că au venit în România şi cei care au organizat nu s-au gândit să facă o întâlnire între Comisia de la Veneţia şi Curtea Constituţională din România nu e în regulă şi s-a pierdut un moment important", a spus Dragnea.

Citește și: ASTA nu o știai! De ce este OBLIGATORIU ca morții să fie îngropați la 2 metri sub pământ

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, joi, la Palatul Cotroceni, întrevederi cu secretarul general adjunct al Consiliului Europei, Gabriella Battaini-Dragoni, cu preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Pedro Agramunt, şi cu preşedintele Comisiei Europene pentru Democraţie prin Drept a Consiliului Europei (Comisia de la Veneţia), Gianni Buquicchio.

Întâlnirile şefului statului cu aceşti oficiali au avut loc în marja participării acestora la Conferinţa internaţională "Interacţiunea între majoritatea politică şi opoziţie într-o democraţie", care se desfăşoară, joi şi vineri, la Palatul Cotroceni sub patronajul preşedintelui României şi al secretarului general al Consiliului Europei.

UPDATE Conform unor surse, informațiile lui Liviu Dragnea sunt inexacte. Gianni Buquicchio, preşedintele Comisiei Europene pentru Democraţie prin Drept a Consiliului Europei (Comisia de la Veneţia), a avut o întâlnire, la CCR, timp de o oră, joi, de la 10:00 la 11:00, cu judecătorii constituționali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.