Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: Victor Ponta trăiește, e viu

ponta

Liviu Dragnea a făcut o declarație prin care pare să-l ia peste picior pe Victor Ponta. Fostul președinte executiv al PSD a spus că premierul operat în Turcia, e viu, trăiește. Asta poate fi replica pentru Ion Cristoiu, cel care s-a întrebat dacă Ponta mai trăiește.

Citește și: Cristoiu şochează: 'Sunteți siguri, totuși, că premierul României e în viață?'

"Nu luăm în calcul nicio schimbare de premier. Victor Ponta a suferit o operaţie complicată la genunchi, dar e valid, adică trăieşte, e viu şi îşi va reveni. În două, trei săptămâni va putea să meargă normal, aplicând cu seriozitate toate recomandările echipei medicale care l-a operat, în ceea ce priveşte recuperarea. Recuperarea este foarte grea şi foarte complicată", a spus Dragnea.

Fostul ministru spune că a auzit şi el unele scenarii de schimbare a lui Victor Ponta, dar că nu sunt adevărate. "Nu avem de ce să luăm în calcul o schimbare de premier. Rovana Plumb este ministru la Muncă, are un loc de muncă, e în regulă, George Maior tocmai a primit confirmarea pentru postul de ambasador în SUA, am auzit şi eu scenariile astea. Dar, Victor Ponta rămâne premier", a spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.