Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea vorbește despre funcția de premier. Ce spune despre decizia CCR

Liviu Dragnea CEx PSD

Curtea Constituţională (CCR) dezbate joi, pentru a patra oară, Legea 90/2001 care interzice persoanelor condamnate penal să deţină funcţii în Guvern, după ce a amânat luarea unei decizii în şedinţele din 7 martie, 21 martie şi 4 aprilie, preşedintele CCR, Valer Dorneanu, declarând că este cea mai grea soluţie pe care Curtea a avut-o de dat până acum.

Liviu Dragnea a refuzat să spună dacă își dorește sa fie premier, spunând că il susține pe Sorin Grindeanu și programul de guvernare. El a refuzat să spună și dacă vrea să candideze la prezidențiale din 2019, spunând că nu are astfel de preocupări acum.

„Despre decizia CCR să vedem dacă se adoptă și aș prefera să vorbesc după ce se va adopta. În ceea ce privește intenția mea de a deveni premier, am spus-o și o repet, îl susțin pe Sorin Grindeanu. Indiferent ce spun unii colegi de-ai mei, principalul meu obiectiv este ca programul de guvernare să se implementeze așa cum scrie în fiecare articol. Restul sunt jocuri politice. Nu am astfel de preocupări acum.”, a declarat Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.