Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu, atac DEVASTATOR la adresa șefei DNA: 'Doamna Kovesi, tocmai v-ați AUTODISTRUS în direct'

cdep.ro
Liviu Plesoianu

Liviu Pleșoianu a lansat un atac dur la adresa șefei DNA, după ce Laura Codruța Kovesi ar fi recunoscut că a fost acasă la Gabriel Oprea, în noaptea alegerilor din 2009. Întrebată dacă a fost în celebra sufragerie, nu neagă, ci spune că în activitatea de reprezentare a instituției, poate să meargă la evenimente private sau publice unde este invitată.

Declarațiile au fost făcute într-un interviu în cadrul interviurilor (web-talks) din cadrul proiectului Once Upon a Time in Romania, dezvoltat de Iniţiativa România şi Friedrich Naumann Foundation Southeast Europe, cu sprijinul Embassy of Canada to Romania, Bulgaria, and Moldova.

"Scrisoare deschisă către doamna KOVESI și către domnul Tudorel TOADER

Citește și: EXPLOZIV - Kovesi vorbeşte despre relaţia cu Dragnea după acuzaţiile lui Ponta. Atac voalat la Daniel Morar

Doamna KOVESI, încercând cu disperare să ieșiți din situația absolut jenantă în care v-ați pus singură, tocmai v-ați AUTOINCRIMINAT și i-ați incriminat și pe domnii MAIOR și COLDEA!

...Pentru că știați foarte bine că, dacă admiteați că v-ați dus acasă la un om politic (OPREA) „în timpul liber”, ați fi intrat instantaneu în coliziune frontală cu propria dumneavoastră distinsă ființă (ne-ați spus în 2014 că nu v-ați întâlnit NICIODATĂ în timpul liber cu un politician), ați căutat cu DISPERARE o ieșire. Însă cea pe care ați găsit-o e atât de proastă încât, practic, tocmai v-ați AUTODISTRUS în direct!

Ziceți așa, Înalt-Prea-Onestă doamnă: „Eu niciodată nu am încalcat legea. Inerent, în activitatea de reprezentare a unei instituții poți să participi la evenimente private sau publice, unde ești invitat în calitate de reprezentant al acelei instituții.”. ...Cum se traduce acest lucru? Se traduce așa: „În seara turului II al alegerilor prezidențiale din 2009, m-am deplasat acasă la un om politic de calibru (Gabriel Oprea) nu ca persoana privată KOVESI, ci ca Procuror General al României”.

...Doamna KOVESI, disperarea tocmai v-a făcut să comiteți cea mai gravă eroare. Tocmai ne-ați spus că ați fost acasă la Gabriel OPREA, în ziua alegerilor prezidențiale, ÎN CALITATE DE PROCUROR GENERAL AL ROMÂNIEI! ...Mergând pe aceeași logică, rezultă că și Directorul SRI (George Maior) și Prim-adjunctul SRI (Florian Coldea) s-au deplasat la OPREA tot în calitate OFICIALĂ!

...Ca atare, rezultă că Procurorul General al României, Directorul SRI și Prim-adjunctul SRI (toți trei numiți de candidatul Traian Băsescu) au mers acasă la un om politic de calibru (Gabriel Oprea, susținător al candidatului Traian Băsescu și, în doar câteva zile, ministru în cabinetul Boc 2), pentru a participa la discuții cu alți oameni politici (Anghel Iordănescu, Neculai Onțanu – amândoi îl susțineau public pe candidatul Traian Băsescu), cu consultanți politici aflați la acea vreme în tabăra candidatului Traian Băsescu. Iar discuțiile dintre NUMIȚII lui Băsescu și SUSȚINĂTORII POLITICI ai lui Băsescu au avut loc exact în seara turului II al alegerilor prezidențiale la care candida tocmai TRAIAN BĂSESCU pentru al doilea mandat!

Citește și: Tăriceanu, vești TERIBILE pentru bugetari: Anunț de ultimă oră privind suspendarea angajărilor la stat

Doamna KOVESI, atât dumneavoastră, cât și domnul MAIOR și domnul COLDEA - conform noii declarații pe care ați emis-o – ați participat la o întrunire cu un evident caracter politic (dat atât de apropierea tuturor participanților de candidatul Băsescu, dar și de momentul în sine – seara turului II al alegerilor prezidențiale la care, ce să vedeți, candida chiar Băsescu), ÎN CALITĂȚILE DUMNEAVOASTRĂ OFICIALE! Doamna KOVESI, conform propriilor spuse, rezultă că, alături de MAIOR și COLDEA, ați implicat politic PARCHETUL GENERAL și SRI în alegerile prezidențiale din 2009!

Aceasta este singura concluzie care poate fi trasă. În context, țin să vă amintesc, distinsă și neprețuită doamnă KOVESI, următoarele (e un text mai vechi):

Dacă pică varianta „evenimentului privat” în sensul participării la întâlnirea cu politicieni „în timpul liber” al doamnei Procuror-șef DNA, atunci rămâne o singură variantă de lucru – cea a prezenței doamnei Kovesi acasă la omul politic Gabriel Oprea (în ziua alegerilor prezidențiale din 2009, tutul II) în cadrul oficial al activității de serviciu.", a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.