Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleşoianu a FĂCUT ANUNŢUL: Concluzii pentru Comisia de Anchetă

Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, a anunţat pe pagina sa de Facebook faptul că are deja concluziile care trebuie cuprinse în raportul final al Comisiei de Anchetă. Pleşoianu consideră că implicarea nelegală și neconstituțională a instituțiilor de forță în viața politică presupune: RELUARE anchetei în ceea ce privește celebra deja „sufragerie a lui Oprea”.

Citeşte şi: Abdullah Ataş, mărturii ÎN PREMIERĂ. Primele declaraţii ale turcului despre noaptea în care A UCIS un poliţist / VIDEO

"În zece zile, voi trimite către Comisia de Anchetă propriile concluzii, pentru a fi cuprinse în în raportul final. Vă pot face cunoscute de pe acum două concluzii:

1. E necesară modificarea în regim de urgență a legislației, astfel încât orice Comisie parlamentară de Anchetă să aibă cu adevărat putere. În acest sens, se impune o schimbare radicală. Pe viitor, orice persoană plătită de la bugetul de stat care refuză invitația la audieri (sau care se prezintă, însă refuză să răspundă la întrebări) ar trebui să-și piardă imediat funcția. De asemenea, dacă o persoană era slujbașa statului în perioada anchetată, ea va avea obligația (sub imperiul unor sancțiuni corespunzătoare) de a răspunde solicitărilor Comisiei de Anchetă, chiar dacă în prezent nu mai e angajată de statul român.

2. Imediat după ce modificăm legislația (în regim de urgență), voi propune înființarea unei noi Comisii de Anchetă. Principalul obiectiv al acesteia va fi acela de a ancheta implicarea nelegală și neconstituțională a instituțiilor de forță în viața politică, socială și economică din România. Evident, aceasta va presupune și reluarea anchetei în ceea ce privește celebra deja „sufragerie a lui Oprea”! Un alt obiectiv foarte important va fi acela de a ancheta implicarea unor entități străine în controlul asupra vieții politice, economice și sociale românești", a scris politicianul pe pagina personală de socializare.

Citeşte şi: Lovitură pentru procurorul MAZILIT de Kovesi. Ce au DECIS magistraţii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.