Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Londra a sporit măsurile de securitate. Circulaţia din jurul autogării a fost redeschisă - FOTO

AFP
politie londra

Poliţia britanică a redeschis marţi autogara Victoria Coach Station din Londra şi străzile înconjurătoare, care fuseseră închise din cauza unui pachet suspect, iar primarul capitalei, Sadiq Khan, a anunţat că vor fi întărite măsurile de securitate, transmite Reuters, conform agerpres.

Într-un mesaj pe Twitter, poliţia londoneză a transmis că pachetul raportat la Victoria Coach Station a fost verificat şi nu conţinea nimic suspect.

ALERTĂ TERORISTĂ în Londra. O autogară şi străzile din jur au fost ÎNCHISE - FOTO

Autogara, artera Buckingham Palace Road şi alte străzi din apropiere fuseseră închise în cursul dimineţii în urma găsirii unui pachet neidentificat.

Alerta survine la o zi după atentatul produs luni seară în sala de concerte Manchester Arena, în care au fost ucise 22 de persoane, printre care şi copii, iar alte 59 au fost rănite.

În urma atentatului de la Manchester, primarul Londrei, Sadiq Khan, a anunţat că poliţia îşi va spori prezenţa pe străzile capitalei.

'Mă aflu în contact permanent cu Poliţia Metropolitană, care revizuieşte aranjamentele de securitate în Londra', a scris Khan pe Twitter.

'Londonezii vor vedea mai multă poliţie pe străzi astăzi', a adăugat primarul.

BREAKING NEWS: ATAC TERORIST pe Manchester Arena 22 morti si peste 59 raniti LIVE VIDEO

La rândul său, ministrul britanic de finanţe, Philip Hammond, aflat la Bruxelles, a anunţat că va reveni la Londra mai devreme decât era programat, imediat după reuniunea de marţi a omologilor săi din Uniunea Europeană.

Comitetul de securitate al guvernului britanic se va reuni marţi de urgenţă pentru a lua în discuţie atacul de la Manchester din seara precedentă.

Conform poliţiei, acesta a fost executat de un atentator sinucigaş bărbat, care a detonat un dispozitiv exploziv şi a fost ucis în deflagraţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.