Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Londra încearcă să-i calmeze pe britanici şi anunţă gradul de risc terorist pentru week-end

Global Look Press
politie UK

Ministrul britanic al securităţii, Ben Wallace, a declarat vineri că serviciile de urgenţă sunt pregătite pentru orice eventual atac care s-ar produce la evenimente publice în acest sfârşit de săptămână, precizând totuşi că nu există informaţii despre ameninţări concrete după atentatul sinucigaş de la Manchester, soldat cu 22 de morţi, transmite Reuters, potrivit agerpres.

Luni este zi de sărbătoare legală în Marea Britanie, iar în weekend vor avea loc mai multe evenimente importante, printre care finala Cupei Angliei la Londra, sâmbătă.

Patru bărbaţi, INCULPAŢI la Londra pentru COMPLOT terorist

Ministrul Wallace a explicat că relatările conform cărora spitalele au fost anunţate să se pregătească pentru acest sfârşit de săptămână fac parte dintr-un climat general de securitate ridicată, şi nu sunt un răspuns la o informaţie anume.

Măsura 'este mai ales cu titlu preventiv (...) Nu există o ameninţare specifică împotriva vreunui eveniment', a declarat Ben Wallace la postul de radio BBC.

El s-a declarat încrezător că poliţia se află pe urmele unei reţele de persoane implicate în atentatul de la Manchester, şi a menţionat că guvernului îi sunt necesare instrumente pentru a obliga companii precum Facebook să elimine mai rapid conţinuturi online periculoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.