Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Londra ridică interdicţia privind prezenţa laptopurilor pe anumite zboruri din Turcia

SAS
avion

Guvernul britanic a ridicat vineri interdicţia privind prezenţa laptopurilor şi a tabletelor la bordul unor zboruri dinspre aeroportul internaţional Sabiha Gokcen din Istanbul, relatează AFP.

Celelalte aeroporturi din Turcia, între care aeroportul Atatürk din Istanbul, primul din ţară, şi cele de la Bodrum, Izmir sau Antalya rămân afectate de interdicţie, a anunţat Ministerul Transporturilor pe site-ul său, scrie agerpres.ro.

'Restricţiile (...) vor fi ridicate de la caz la caz pe baza verificării de către guvernul britanic a măsurilor pe care companiile aeriene le-au pus în aplicare alături de alte măsuri de securitate', a adăugat ministerul.

Aceste restricţii au fost introduse în luna martie în urma unor măsuri similare luate de SUA. Ele continuă să vizeze zborurile din Egipt, Arabia Saudită, Iordania, Liban şi Tunisia.

Washingtonul a anunţat în schimb joi că cele 180 de companii aeriene care deservesc SUA au pus în aplicare măsurile de securitate necesare pentru a evita interdicţia privind prezenţa laptopurilor la bordul avioanelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.