Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loţi Boloni intervine în scandalul dintre Steaua şi CSA: Fostul fotbalist îl desfiinţează pe Becali

fanatik.ro
ladislau boloni

Loți Bölöni intervine în războiul legendelor Stelei şi îl face praf pe Gigi Becali, actualul patron al trupei roş-albastre. ”Toți, în afară de Duckadam, suntem împreună! Spuneți-mi, cine e cu Duckadam? El are un interes existențial. Eu așa simt că acest conflict se rezumă la trei lucruri. Unu: nu noi, foștii fotbaliști, sau jurnaliștii suntem în măsură să cunoaștem ce spune legea, cui aparține clubul sau cât costă brandul. Legea trebuie respectată, iar acest lucru îl stabilește doar instituțile statului”, a precizat Loți Bölöni, pentru libertatea.ro.

Fostul mijlocaș în vârstă de 63 de ani a continuat: ”Doi: Aici este o mare problemă, pe care am avut curajul să o semnalez de mai multă vreme. Actuala conducere a Stelei, în special patronul, nu se bucură de simpatia publicului. Acest om, din punct de vedere intelectual, nu este capabil să se ridice la nivelul așteptărilor suporterilor.

De aici se trag toate antipatiile împotriva patronului. Acesta este simpatizat doar de cercul lui restrâns. Amintiți-vă când s-a purtat urât cu galeria, cu fostele glorii. I-a jignit pe nea Imi, pe Iordănescu, pe mine, pe Hagi, pe Stoica, pe Balint.

Acest sentiment de antipatie a ajuns și la nivelul fostei conduceri a Armatei. Patronul se credea atât de puternic, încât oamenii din MApN au început să se întrebe ”Cine e omul ăsta de își permite orice?”. Se agită că face biserici, dar dragoste cu forța nu se poate!”.

Loți Bölöni s-a referit și relația generației care a câștigat CCE în ’86: ”Trei: nu este adevărat că e război între noi. Poate că Duckadam simte că nu mai e în relații cu noi. El trebuie să fie foarte inteligent, să-și apere echipa la care este angajat, dar să-și respecte foștii colegi. Avem dreptul să vedem lucrurile diferit. Nu cred ce spune Duckadam, că n-am fost prieteni. Ultima dată când l-am văzut pe Duckadam, primăvara trecută, la petrecerea de 30 de ani de la câștigarea CCE, m-am bucurat că era sănătos, plin de umor și de ambiție.

Cu Tudorel Stoica am o legătură pe viață. La fel și cu Lăcătuș. Țin mult la Pițurcă, la Balint. Miți Majearu îmi e simpatic. Cu Bumbescu mă hârjonesc la vrăjeală, pentru că ne certam tot timpul”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.