Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ Arena Naţională rămâne închisă, iar organizarea EURO 2020 e în pericol

Arena Nationala

Chiar dacă Răzvan Sava, primarul general interimar al Capitalei anunţa redeschiderea arenei, stadionul nu se poate deschide deocamdată din cauza faptului că ISU nu a eliberat încă autorizaţia de securitate la incendiu. Din informaţiile obţinute de ProSport, Dinamo a încercat să obţină aprobarea pentru a juca meciul cu Pandurii pe Arena Naţională. Conducerea lui Dinamo a purtat discuţii cu şefii firmei UTI, care administrează Arena Naţională. Conform informaţiilor primite de la aceştia, stadionul nu se poate deschide deocamdată din cauza faptului că ISU nu a eliberat încă autorizaţia de securitate la incendiu. În plus, susţin surse din clubul Dinamo, Consiliul General al Primăriei nu a aprobat încă preţurile pentru chiria stadionului. Şedinţele Consiliului General au loc la finalul fiecărei luni.

Citeşte şi: Tăriceanu îl face praf pe Cioloş, dar nici PNL nu scapă: 'Să fie demis'

"Astăzi, primarul Capitalei a depus documentaţia la ISU pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu! Ei vor analiza cererea noastră. E o chestiune de zile până să ne dea aprobarea, moment în care Arena Naţională poate fi deschisă. Nu pot să vă spun dacă se va juca fotbal pe stadion în week-end-ul care vine", a declarat, pentru ProSport, Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Mai mult, şeful Federaţiei, Răzvan Burleanu lansează bomba. România ar putea pierde organizarea partidelor de la EURO 2020. Burleanu, președintele FRF, trage un semnal de alarmă în privința organizării EURO 2020, făcând referire la Metrorex care a anunțat că linia spre Otopeni ar putea fi gata abia în vara anului 2021.

Citeşte şi: SCANDAL uriaș în politica din Georgia: Şantaje sexuale şi înregistrări incendiare

"Nu cred că o să mai fim în situația de a mai putea organiza acest campionat european din 2020 dacă nu ne respectăm angajamentele luate. Noi vorbim de reputația acestei țări. Care va fi mesajul pe care îl transmitem? Că promitem, oferim garanții nenumărate dar nu le respectăm", a spus Burleanu, potrivit digi24.ro.

Președintele FRF afirmă că legătura cu aeroportul se poate face și printr-o linie ferată, însă și aceasta va trebui extinsă.România a primit dreptul de a organiza trei meciuri din faza grupelor și unul din faza optimilor de finală la Euro 2020.

Citeşte şi: Aşa ceva?! Criteriul uluitor prin care îşi selectează PSD candidaţii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.