Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură cruntă încasată de DNA: Instanța supremă a anulat interceptările dintr-un dosar greu / FOTO

ciocanel judecator

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au încasat o înfrângere de proporții în instanță. Judecătorii de la Instanța Supremă au decis să anuleze interceptările dintr-un dosar greu. Totul s-a întâmplat din cauza neregulilor descoperite în timpul anchetelor penale. Asta s-a întâmpplat în dosarul a trei politicieni cu greutate.

Citește și: IMAGINILE care au ȘOCAT internetul: Mireasa îi lasă pe invitați să o pipaie pe sâni și cere bani / VIDEO

Înalta Curte de Casație și Justiție a constatat, marți, în aceeași zi în care a descoperit gravele probleme în dosarul lui Mădălin Voicu, nereguli majore în anchetarea liderului PSD Satu Mare, Mircea Govor, vicepreședinte al CJ Satu Mare, și a fostului senator Valer Marian, conform sursazilei.ro.

Citește și: Miley Cyrus a făcut SHOW PORNO pe scenă: Fanii au pipăit-o în zonele intime și au sărutat-o / VIDEO 18+

Judecătorii au decis, în ședința de marți, „neregularitatea rechizitoriului nr. 191/P/2015 din 20.04.2016 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea în ceea ce priveşte descrierea faptei reţinute în sarcina inculpatului Govor Mircea Vasile la pct. II din actul de sesizare al instanţei”. Mai mult, instanța a decis excluderea din materialul probator a interceptărilor şi înregistrărilor comunicaţiilor” efectuate în baza a șapte mandate emise de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a patru mandate ale Tribunalului Bihor, respectiv Tribunalul Bucureşti. Judecătorii au dispus DNA Oradea ca procurorul să remedieze, în termen de 5 zile de la comunicarea acestei decizii, „neregularităţilor actului de sesizare şi să comunice dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată a celor trei inculpaţi ori solicită restituirea cauzei”, mai spune sursa citată.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.