Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru: Acuzat că e omul ruşilor, Daniel Dragomir sugerează că are acceptul americanilor

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel dragomir

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir schimbă strategia şi, răspunzând acuzaţiei că ar fi un trădător în slujba ruşilor, afirmă că oficialii americani sunt la curent cu presupusele abuzuri ale generalului Coldea. Dragomir lasă astfel să se înţeleagă că are în continuare conexiuni oficiale în SUA şi că ar sluji un interes comun, legitim.

Vezi şi: Din SUA, Klaus Iohannis vorbește despre DEZVĂLUIRILE lui Daniel Dragomir: 'Am rugat să se informeze cine e acest fost angajat SRI'

"Raspunzand comentariului domnului Serbanica Mihai de pe pagina mea de FB :”Cine crede un trădător? Că asta ești.”, as vrea sa delimitez clar povestea cu Dragomir – omul rusilor:

– nu sunt omul rusilor, stiu prea bine ce au facut soldatii rusi familiei mele dupa 1945 si ce a facut Ursul Bolsevic tarii mele, stiu anii de opresiune si de abuzuri, de Canal si de teroare.

– Uneltele au facut marea greseala de a cadea in capcana SRL Coldea. Au crezut ca, daca au lins uneori cateva clante ale ambasadelor si si-au pus #jesuiscomey pe FB, sunt judecatorii pro-americanismului. Nu sunt.

– Rade de ei toata lumea. In SUA se stie foarte bine ce am facut eu pentru parteneriatul strategic si pentru lupta anti-terorista. Nu din vorbe ci din fapte, iar oamenii de acolo se ingrozesc la cat de jos au putut ajunge SRL Coldea si uneltele sale.

– Si tocmai pentru ca SRL Coldea stia ca imi voi respecta juramantul depus si nu voi vorbi niciodata, si-a atras uneltele in capcana tezei ruse", scrie Daniel Dragomir pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.