Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ DE TEATRU în cazul morții lui Bogdan Gigină: Mărturia care SCHIMBĂ TOT

Gabriel Oprea a spus, miercuri seara, la Antena 3, că Bogdan Gigină a fost avertizat, în timpul cursei, că pe traseu e o groapă, chiar cu puțin timp înainte de accident. Conform ministrului, înregistrarea convorbirii ar fi la dosarul de la DNA. Numai că tată lui Bogdan Gigină vine cu o mărturie care schimbă tot.

Lovitura de teatru în acest dosar constă în faptul că Gigină nu avea o cască funcțională, iar el nu putea fi auzit ceea ce comunica. Asta a spus tatăl fostului polițist.

Citește și: Cel mai TRĂSNIT campionat mondial: Întrecere de CĂȚĂRAT PE STÂLPI / VIDEO

”Se spune că Bogdan a auzit în cască faptul că urmează o groapă. Dar, nimeni nu a spus, până acum, că Bogdan nu avea comunicare în cască, nu putea fi auzit dacă vorbea, pentru că nu funcționa casca. El avea doar o stație mică, Motorola, pe motocicletă. Procurorii știu asta. Pe nicio înregistrare nu există vreo replică a lui Bogdan. Asta pentru că nu putea răspunde, fără o cască funcțională. Șefii lui nu trebuiau să îl scoată pe traseu din cauza vremii. Domnul ministru ne spune că nu dă comandă cu ce viteză să meargă comanda. E adevărat, dar să vă spun mecanismul. El pleca la 7.30 dimineața de acasă către minister sau către Guvern. Dacă el ieșea din casă la 7.20 și aghiotantul lui transmitea că trebuie să fie la 7.30 undeva, cu ce viteză puteau să meargă?”, a spus tatăl lui Bogdan Gigină la Antena 3.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Un tată își târăște fiica, de păr, printr-un magazin / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.