Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură DEFINITIVĂ pentru Gigi Becali: Armata JUBILEAZĂ

gigi becali

O nouă înfrângere dură pentru Gigi Becali! ÎCCJ a respins definitiv cererea FCSB de suspendare a sentinţei emise în decembrie 2016 de Curtea de Apel, prin care obliga clubul lui Gigi Becali să renunţe la numele Steaua.

Lovitura vine după ce Clubul Sportiv al Armatei Steaua l-a deposedat, pe rând, de marcă şi de nume şi a contracarat cu succes toate încercările numeroşilor avocaţi ai latifundiarului de a contraataca, anunțăPro Sport.

Citește și: Dezvăluiri cutremurătoare ale lui Cristi Chivu: 'Am rămas cu sechele! Paralizam'

"Respinge excepţia lipsei de interes. Respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de petentul Fotbal Club FCSB SA privind suspendarea executării deciziei nr. 989A/2016 din data de 21 decembrie 2016 a Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a IV-a Civilă, pronunţată în dosarul nr. 31705/3/2015. Dispune, din oficiu, restituirea cauţiunii în cuantum de 1000 lei consemnată cu recipisa CEC Bank cu numărul 4397785/1 din data de 20.04.2017, aflată la poziţia 128 în registrul de valori al instanţei. Definitivă“, se arată în încheierea Completului 7 de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie emisă pe 31 mai.

"Sunt foarte fericit. S-a făcut, din nou, dreptate. Înalta Curte a confirmat că Becali nu are niciun drept asupra mărcii şi a numelui Steaua, care a aparţinut dintodeauna, legal, CSA Steaua“, a declarat Florin Talpan, juristul MApN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.