Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură dură încasată de DNA: Baron local, ACHITAT într-un dosar important

ciocanel judecator

Lovitură dură încasată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Un baron local a fost achitat într-un dosar foarte important. Curtea de Apel din Alba Iulia l-a achitat pe fostul primar al Bacăului, Romeo Stavarache, în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru tentativă de abuz în serviciu, într-un dosar instrumentat de procurorii de la DNA Bacău, conform adevarul.ro. Stavarache a fost acuzat, într-un dosar cu suspiciuni de fals în documente, că împreună cu Gavril Pircu, ar fi acordat un apartament social unui subordonat din primărie.

Citește și: Imagini INCREDIBILE cu Novak Djokovici, la Monte Carlo: Ce a pățit cel mai bun tenismen din ultimii ani / VIDEO

Procurorii de la DNA Bacău l-au acuzat pe Romeo Stavarache, pe baza unor declaraţii dar şi a unei însemnări dintr-un registru din Primăria Bacău, în care se menţiona că „este de acord, în limita posibilităţilor legale“ să îi acorde în chirie lui Gheorghe Muntianu, fost şef al Fondului Locativ, un apartament social. Pe unele documente a existat şi semnătura altui şef din primărie, Gavril Pircu.

Citește și: GRAV ACCIDENT în București: Traficul e PARALIZAT

„În dosarul în care domnul Romeo Stavarache a fost acuzat de tentativă de abuz în serviciu, în dosarul Apartamentul, magistraţii de la Curtea de Apel Alba Iulia l-au achitat. Vestea am aflat-o oficial de la registratură, urmând să fie afişată pe portalul instanţelor. Nu ştiu care este decizia în cazul celorlalţi inculpaţi. Romeo Stavarache şi-a susţinut nevinovăţia. Au existat probe de fals pentru o parte din documentele incluse în dosar. Vom vedea ce a cântărit în această decizie a judecătorilor, după ce va fi emisă motivaţia“, a declarat avocatul lui Stavarache, Antoniu Obancia, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.