Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură DURĂ pentru Carrefour: La câte magazine renunță în România

romania-insider.com
carrefour

Carrefour s-a angajat să cesioneze trei supermarketuri active pe piața din Brăila, respectiv două magazine Carrefour Market și unul Billa, și să nu se implice în activitățile cesionate timp de 10 ani, după ce Consiliul Concurenței și-a exprimat îngrijorările de ordin concurențial pe această piață.

Scandal MONSTRU în Ilfov, după alegeri - STENOGRAME AUDIO

”În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că tranzacția poate conduce la consolidarea poziției Carrefour pe piața comerțului cu amănuntul de produse alimentare și nealimentare de consum curent, prin magazine de tip supermarket, hypermarket, magazine de tip discount și alte magazine similare (cum ar fi magazinele de proximitate sau de cartier) din zona geografică Brăila. Consiliul Concurenței și-a exprimat îngrijorările de ordin concurențial pe această piață cu privire la reducerea posibilităților de alegere ale consumatorilor”, a anunțat autoritatea de concurență, potrivit profit.ro.

Angajamentele propuse de Carrefour constau în cesionarea a trei supermarketuri active pe piața din Brăila, respectiv două magazine Carrefour Market si un magazin Billa. De asemenea, Carrefour s-a angajat să nu se implice în activitățile cesionate decât după trecerea unei perioade semnificative de 10 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.