Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură DURĂ pentru proprietarii de terase din Centrul Vechi: Fără MUZICĂ

cabral.ro
centru vechi

Regulament dur pentru proprietarii de terase din Centrul Vechi al Capitalei. Muzica și spectacolele live vor fi interzise în Centrul Istoric după ora 22.00, a stabilit Consiliul General al Capitalei care a votat Regulamentul de organizare și funcționare a teraselor din zona centrală a orașului.

ULTIMA ORĂ: ANI cere sancționarea a doi deputați

În regulament se mai specifcă și tipul de mobilier pe care trebuie să-l aibă terasele din Centrul Vechi. Acesta trebuie să fie din lemn, răchită sau metal și nu sunt admise elementele din plastic și culorile stridente.

„Un agent economic va folosi la amenajarea terasei sezoniere numai seturi identice de tipuri de mobilier, evitându-se culorile stridente. Este interzisă utilizarea mobilierului de terasă pliant și a mobilierului din material plastic. Mobilierul va avea structura din lemn, răchită sau metal, în concordanță cu arhitectura clădirilor și cu restul elementelor ce alcătuiesc terasa”, arată regulamentul Consiliului General, transmite Realitatea Tv.

Reţinere de ultimă oră făcută DNA

Terasele din zona istorică a Capitalei trebuie să beneficieza de grupuri sanitare compartimentate pe sexe. Mai mult fațadele trebuie să stabile așa încât clienții să nu fie puși în pericol, iar căile stradale de acces nu trebuie blocate.

„Pe străzile fără trotuar, amplasarea teraselor sezoniere se avizează numai cu condiția păstrării, pe mijlocul străzii, a unei zone libere continue de circulație cu lățimea minumă de patru metri, pentru intervenții de urgență. În cazul în care configurația străzii fără trotuare nu permite o astfel de amenajare, avizarea teraselor sezoniere este interzisă”, mai arată regulamentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.