Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură GREA dată de Dan Voiculescu Antenei 3: Explicația neașteptată pentru care a ales România TV pentru interviul de după eliberare

voiculescu

Dan Voiculescu a explicat de ce a ales să le acorde primul interviu de după eliberare celor de la România TV și nu Antenei 3. "Îmi cer scuze față de colegii tăi de la Antena 3, că în loc să le dau lor primul interviu după pușcărie, vi-l dau vouă”, i-a spus Dan Voiculescu jurnalistei România TV, în interviul de marți seara.

Iar interviul a fost o lovitură grea dată postului deținut de mogul. România TV a bătut Antena 3 la capitolul audiență. România TV a fost peste televiziunea de știri a Intact cu primul interviu acordat de mogul după ieșirea din închisoare.

De ce România TV? Dan Voiculescu a argumentat, în câteva cuvinte: "Pentru că v-ați orientat și felicitări”. N-a detaliat ce înseamnă că s-au "orientat”.

Citește și: CUTREMUR total în SERVICII și DNA: Ancheta pe care o deschide Comisia pentru controlul SRI împotriva șefei DNA, Laura Codruța Kovesi

Cum s-a descurcat România TV în audiențe? A fost peste rivalul Antena 3, anunță Paginademedia.ro.

În cele 15 minute, cât a durat interviul, România TV a avut peste jumătate de milion de telespectatori la nivelul național, peste Antena 3, care pe același interval era urmărită de 400.000 de persoane.

Diferența dintre cele două posturi s-a simțit și la orașe, unde pe România TV erau 335.000 de persoane, în timp ce pe Antena 3 erau în jur de 250.000.

Pe publicul comercial, Antena 3 a fost a treia televiziune de știri, cu cifre la jumătate față de România TV. Postul fondat de Dan Voiculescu a fost depășit și de Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.