Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură GREA pentru patronul lui Dinamo, înainte de meciul cu Athletic Bilbao: L-au lăsat fără CASĂ

www.prosport.ro
Ionuț Negoiță

Patronul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, a fost executat silit de Banca Transilvania pentru o datorie de peste un milion de euro, el pierzând o vilă şi mai multe terenuri.

Judecătoria Sectorului 3 a admis o solicitare a Băncii Transilvania privind executarea silită a patronului de la Dinamo, decizia fiind definitivă.

Citește și: Inedit! Cine este doctorul pe care PSD nu-l vrea cetățean de onoare deorece lucrează într-un spital privat

"Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de actul adiţional la contractul de garanţie reală imobiliară autentificat sub nr. 113/16.10.2007 de NP Ioana Olaru, autentificat sub nr. 312/12.08.2008 de NP Ioana Olaru, pentru recuperarea sumei de 1.018.969 euro+4.124 lei, la care se adaugă accesorii şi cheltuieli de executare silită. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu, prin urmărirea silită imobiliară a imobilului-teren şi construcţie-compus din teren în suprafaţă de 243,76 mp şi locuinţă-vilă edificată pe acesta, cu regim de înălţime P+1E+M şi o suprafaţă construită de 129,97 mp; cotă indiviză de 1/30 din terenul în suprafaţă totală de 2.006,68 mp, liber de construcţii, destinaţia de spaţiu verde; cotă indiviză de 1/310 din terenul în suprafaţă totală de 13.676,53 mp, având destinaţia de drum de acces, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac", se arată în decizia instanţei.

Citește și: Veste bună în tenisul românesc! A rămas însărcinată .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.