Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură în ALDE: 'pușculița partidului' rămâne în afara Parlamentului

ALDE a scos un scor în limitele așteptate de liderii partidului la alegerile parlamentare și chiar dacă oamenii apropiați lui Tăriceanu au fost parașutați în județe care ar fi trebuit să le aducă mandatul, unii dintre ei au avut ghinion.

Citește și: ȘOC în PNL: un lider greu al partidului NU prinde Senatul

Acesta este și cazul lui Daniel Chițoiu, care a fost parașutat în județul Neamț, pe locul I la Camera Deputaților. Supranumit și ”pușculița de partid” a celor de la ALDE, Chițoiu ratează Parlamentul la redistribuire.

Aceasta este o lovitură de proporții pentru ALDE, pentru că Daniel Chițoiu era unul dintre locotenenții lui Tăriceanu. Pe cale de consecință, surse din ALDE ne-au precizat că acum se bate pe la toate ușile posibile ca Daniel Chițoiu să prindă, totuși, un mandat în viitorul Parlament.

Mai mult, Chițoiu a depus și o sesizare la Biroul Electoral Județean, prin care cere renumărarea voturilor. În paralel, se zgârie ușa la Liviu Dragnea și se încearcă o variantă în care liderul PSD să-l salveze pe Chițoiu.

Surse din ALDE ne-au precizat că Daniel Chițoiu râvnește la funcția de ministru al Economiei, dar dacă nu mai intră în Parlament este mai dificil pentru ALDE să ceară această funcție pentru el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.