Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru Antena 1: O celebră prezentatoare se retrage din televiziune

antena 1

E săptămâna demisiilor printre vedetele TV. După Melania Medeleanu şi Aneta Sângeorzan a venit rândul unei alte prezentatoare celebre să plece din televiziune. De această dată, Antena 1 este televiziunea care primeşte lovitura.

Citeşte şi: Un şef liberal a comis-o grav de tot: GAFĂ de faţă cu toată lumea

Mirela Boureanu Vaida a postat pe Facebook un mesaj care dă de înţeles că pleacă definitiv de la Antena 1, deşi telespectatorii credeau că se va întoarce la ”cârma” emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” după ce va naşte al doilea copil. Fanii au întrebat-o imediat: ”Este doar o pauză sau închei definitiv capitolul MPFM?”.

Citește și: DEZVĂLUIRI din intimitatea Simonei Halep

”De câteva săptămâni alerg catre emisiune cu sentimentul că se încheie un capitol important în viaţa mea.. 5 ani de live zilnic, peste 6000 de ore de tensiuni, emoţii, satisfacţii, sacrificii. Totuşi, e greu când ştii ca se termina, oricat de dificil a fost uneori! Pentru ca telespectatorii, prin loialitatea si implicarea lor afectiva, te tin acolo.. si-ti dau putere chiar si atunci cand simti ca nu mai ai energie, ca nu mai poti de sfarseala dupa o noapte nedormita a Carlei, cu tuse, rosu in gat sau febra.. Toate trec, dar satisfactiile si gandurile bune raman! Va multumesc pentru asta! Va multumesc pentru zambetele si emotiile pe care mi le transmiteti cand primesc in cabina, inainte de emisiune, lucruri si randuri venite din inima...”, a scris Vaida pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.