Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Carmen Iohannis: Cine o desființează pentru modul în care se afișează

Carmen Iohannis este foarte apreciată de români! Dovadă a popularității sale stă și cel mai recent sondaj, în care aproape 70% dintre respondenți au o părere bună și foarte bună despre Prima Doamnă. Numai că soția lui Klaus Iohannis primește o lovitură din partea uneia dintre cele mai acide critice de modă, care o desființează pentru modul în care s-a afișat la Vatican, la întâlnirea cu Papa Francisc.

Iulia Albu a vorbit frumos până acum despre Carmen Iohannis permițându-și de câteva ori chiar să-i dea sfaturi prin intermediul rubricii pe care o are la Kanal D. Joi seara însă, fashion-editorul a fost drastic. Iulia Albu nu a fost deloc de acord cu ținuta pe care Prima Doamnă a purtat-o la Vatican, ba dimpotrivă, i s-a părut total nepotrivită.

Și pentru că nu vrea să fie pusă în postura de a o mai critica pe viitor pe Carmen Iohannis, Iulia Albu a decis să o elimine din rubrica ei.

”La întâlnirea cu Papa a purtat o rochie de seară. Trebuia să își acopere umerii. Nu știu de ce a trebuit să își arate corpul, nu e vina ei, e vina celor care o consiliază. Nu mergi așa la Vatican. Din cauza asta, nu va fi comentată, o exclud de la rubrică mea până când își revine”, a declarat Iulia Albu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.