Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru Elena Udrea: Ce au decis magistrații ÎCCJ

facebook
elena udrea

Fostul ministru, Elena Udrea, nu a reuşit să înduplece magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Joi a avut loc un nou termen în dosarul în care fostul Ministru al Turismului este acuzat de fals în înscrisuri publice.

Aceasta a contestat decizia magistraţilor, însă Înalta Curte a decis că din cauza gravităţii faptelor nu poate fi eliminat controlul judiciar, informează B1 TV. Elena Udrea se află sub control judiciar de un an și două luni.

La ieșirea de la instanță, Udrea a declarat că nu e nicio problemă că i s-a menținut controlul judiciar pentru că tot poate merge în vacanță și face ce a făcut și până acum. Ea a mai spus că vede lucrurile altfel pentru că a citit o bibliotecă întreagă.

Fostul ministru Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie 2015, în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Doliu la PNL: Un consilier judeţean, mort într-un accident rutier înfiorător

În dosar au mai fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box — Rudel Obreja, Tudor Breazu — administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu — fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia — fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu — fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă — administratorul unei firme.

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care îl conducea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.