Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru fiica guvernatorului BNR. Tânăra, la un pas să devină ŞOMERĂ

gandul.info
isarescu fiica lacramioara

Lovitură dură pentru Lăcrămioara, fiica guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Copleşită de datorii, compania imobiliară la a cărei conducere se află tânăra îşi vinde bunurile şi se află în restructurare, potrivit Capital.

Citeşte şi: Gheorghe Burnei produce REVOLTĂ în spital. Medicii AMENINŢĂ cu greva şi cu demisia

Lăcrămioara face parte din consiliul de administraţie al unei companii cu capital norvegian, care în România are o subsidiară. După investiţii de proporţii în Constanţa, compania a acumulat datorii uriaşe şi, conform capital.ro, îşi vinde terenurile din portofoliu pentru a şi le plăti.

"Investitorul imobiliar cu capital norvegian Romreal, de soarta căruia se ocupă şi Lăcrămioara Isărescu - în calitate de membru al consiliului de administraţie, a mai vândut trei bucăţi de teren din cele 120 de hectare pe care compania le-a cumpărat în România înainte de criză cu zeci de milioane de euro. Compania se află în proces de restructurare", a scris ziarul cu profil economic.

Citeşte şi: Noi probleme pentru Cristian Boureanu!Fostul deputat, DAT ÎN JUDECATĂ

"La sfârşitul primului semestru al acestui an, firma mai avea încă 120 de hectare de teren împărţit în 11 loturi, majoritatea localizate în Ovidiu, judeţul Constanţa. Loturile au fost cumpărate în perioada de vârf a pieţei imobiliare, după investiţii estimate de companie la acea dată la circa 100 mil. euro. Planul companiei era să dezvolte mii de locuinţe şi spaţii comerciale pe terenurile achiziţionate. Criza a schimbat radical planurile investitorilor, motiv pentru care au vândut pe rând o serie de terenuri. În ultimul trimestru, Romreal a mai vândut trei bucăţi de teren pe care a încasat sau urmează să încaseze 675.000 de euro, potrivit celui mai recent raport financiar al firmei. Unul dintre loturile înstrăinate are utilitate agricolă şi o suprafaţă de 15.000 mp. Proprietatea este amplasată chiar lângă mallul Vivo! din Constanţa. Celelalte loturi vândute sunt în Ovidiu şi au 4.641 mp, respectiv 1.250 mp", a mai scris Capital.

Ileana Lăcrămioara Isărescu a lucrat în trecut în Viena şi New York. Ea are un MBA făcut la Harvard şi un master la ASE, în Bucureşti.

Citeşte şi: Gigi Becali S-A DEZLĂNŢUIT în direct. SCANDAL monstru după plângerea ANP .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.