Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Gabriel Oprea și Neculai Onțanu: Au fost RECLAMAȚI la DNA

gabriel oprea neculai ontanu

O nouă lovitură pentru fostul ministru al Apărării! Gabriel Oprea face obiectul unei noi plângeri penale în care este acuzat de trafic de influență și tentativă de trafic de influență, alături de fostul primar al sectorului 2, Neculai Onțanu. DNA a fost sesizată de către Julian Rosengren, reprezentant al ”Romanian Imprisonment Watch” (RIW), un ONG cu sediul în Suedia, care apără drepturile românilor închiși în penitenciarele din România, potrivit Romanialibera.ro.

Plângerea are la bază declarația Oanei Niculescu- Mizil, care, în data de 30 mai, a fost invitată într-o emisiune a postului de televiziune Antena 3. Cu acest prilej, Niculescu- Mizil a afirmat:

Citește și: Dezvăluiri explozive ale unui membru al Comisiei de anchetă: CÂND vor fi citați Coldea și Kovesi

”L-am ascultat pe Cătălin Cherecheş (primarul din Baia Mare- n. red.), tot ce a vorbit acolo s-a întâmplat 1ntocmai. Într-o zi m-a sunat și mi-a propus să am o întalnire cu domnul Oprea. Am acceptat pentru că am vrut să văd ce are de spus. Eu și fostul meu soţ. Ne-am dus la Ministerul Apărării, întâlnirea a avut loc într-o cameră din spatele biroului lui Gabriel Oprea. Cătălin Cherecheș m-a luat de acolo, m-a văzut lume, de la portarul ministerului, șefa de cabinet de acolo cu care am dat mâna. Jos la poartă era un alt portar, am intrat prin faţă.

Am intrat într-o cameră din spatele biroului domnului Oprea. Au participat și domnul Onţanu, cred că era și domnul Botoș, Cătălin Cherecheș și alte persoane. Mi s-a părut suspect de ce erau în acea încăpere. S-a intrat direct în discuţie. Mi s-a propus să las PSD și să intru în UNPR. Eu știam de această propunere. Am tăcut. Practic, mi s-a propus să iau preiau funcţia de la UNPR Călărași și să plec cu toată organizaţia locală PSD, mi s-a mai propus o altă organizaţie în București. Am mai avut o întâlnire tot acolo. E o încăpere mică, întunecoasă, cu o masă lungă. Au fost două întâlniri, mai multe discuţii cu Cătălin Cherecheș. Mi s-au oferit funcţii politice, pentru mine erau importante.".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.