Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru Guvern: Senatorii au REFUZAT să ia o decizie pentru OUG ce modifică și completează Codul Fiscal

Inquam Photos / George Calin
Senatul Romaniei

Comisia economică a Senatului a amânat marţi luarea unei decizii în privinţa acordării avizului la proiectul de lege privind aprobarea OUG 79/2017 pentru modificarea şi completarea Codului fiscal.

Amânarea a fost motivată pentru a da posibilitatea Comisiei economice, sesizată pentru aviz, şi Comisiei de buget, sesizată pentru raport, să se întâlnească, luni, cu reprezentanţi ai mediului de afaceri înainte de a se exprima asupra OUG 79/2017, scrie agerpres.ro.

Citește și: Detalii mai puțin știute despre procurorul care l-a „EXECUTAT” pe Dragnea! Colaborarea care va naște sute de controverse

Preşedintele Comisiei de buget-finanţe a Senatului, Eugen Teodorovici, care a asistat la dezbaterile de marţi din Comisia economică a precizat că raportul pentru OUG 79/2017 va fi acordat săptămâna viitoare, miercuri.

Pe de altă parte, liberalul Daniel Zamfir a depus două amendamente la Comisia de buget. Primul prevede ca impozitul de 1% pe cifra de afaceri să fie opţional, iar cel de-al doilea amendament prevede ca modificările la Codul fiscal, prevăzute de ordonanţă de urgenţă a Guvernului, să intre în vigoare la şase luni de la publicarea în Monitorul Oficial a proiectului de lege pentru aprobarea ordonanţei şi nu de la 1 ianuarie 2018, cum prevede actul normativ al Executivului.

Senatul este primă Cameră sesizată în acest caz.

Citește și: Numire importantă a premierului Tudose! Salariul impresionant pe care îl va primi un pensionar MAI – unde a fost „uns” acesta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.