Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru Rareș Bogdan: S-a ales cu un proces

Rareș Bogdan, jurnalist la Realitatea TV, va fi dat în judecată pentru acuzațiile făcute la postul de televiziune! Asta e promisiunea făcută de CNADNR care a fost deranjată de afirmațiile lui Bogdan. În plus, șeful Companiei, Narcis Ştefan Neaga, îl va da și el în judecată pe Rareș Bogdan.

Citește și: Poze compromițătoare cu iubita unui fost ministru PSD / FOTO

”Având în vedere gravele prejudicii de imagine, CNADNR SA anunţă că va depune sesizare la CNA şi va formula o acţiune în instanţă împotriva cetăţeanului Rareş Bogdan. Menţionăm că prin afirmaţiile neadevărate, nefondate, precum şi verdictele date de către persoana respectivă, fără nicio competenţă şi autoritate juridică în domeniu, se creează decredibilizarea companiei care poate dăuna acesteia în cadrul proceselor pe care le are în faţa instanţelor judecătoreşti naţionale şi a celor de arbitraj internaţionale.

În acest sens, indirect, are loc o favorizare a firmelor private care se află în diferite dispute litigioase cu CNADNR SA.

Totodată, Narcis Ştefan Neaga, în nume personal, va acţiona în judecată, solicitând daune morale, ca urmare a insultelor şi calomniilor la care a fost supus.

În cadrul emisiunilor, atât Rareş Bogdan, Stelian Negrea, cât şi alţi invitaţi au invocat art. 30, alin. 1, privind libertatea de exprimare, din Constituţia României, aceştia intenţionat au omis să invoce şi alin. 6, al aceluiaşi articol, care prevede că: "libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine", se arată într-un comunicat remis redacției STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.