Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Vladimir Putin după câştigarea alegerilor: Unul dintre oamenii lui a fost asasinat

telegraph.co.uk
vladimir putin

Vladimir Putin este în doliu chiar dacă formaţiunea lui abia a câştigat alegerile în Rusia. Unul dintre oamenii săi de încredere a fost asasinat chiar la Moscova. Evghenii Jilin, lider al unui grup separatist pro-rus care opereaza in estul Ucrainei, a fost ucis.

Citește și: I-a cumpărat câinelui 7 telefoane iPhone 7, dar și ceas…de picior / FOTO

Jilin a fost impuscat in restaurantul de lux Veterok dintr-o suburbie a Moscovei, unde intrase sa ia masa impreuna cu un prieten. Asasinul l-a asteptat in local iar dupa ce a tras 4 sau 5 focuri a reusit sa fuga, scrie agentia oficiala de stiri Interfax. Andrei Kozirev, prietenul lui Jilin, a fost ranit dar a supravietuit. Anchetatorii presupun ca a ar fi fost vorba de o reglare de conturi, dupa o disputa cu “un rival din domeniul afacerilor cu servicii de paza si protectie”. Evghenii Jilin, in varsta de 40 de ani, a lucrat in politie. In 2010 a creat organizatia Oplot, descrisa drept un “fight club” cu legaturi in lumea interlopa din Harkov. Ulterior, Oplot s-a alaturat miscarii de opozitie la revolutia EuroMaidanului din Ucraina, luand partea presedintelui de atunci, Viktor Ianukovici, conform ProTV.

Citește și: A început adunarea de mostre pentru arhiva gheții: Procesul prin care oamenii de știință vor să salveze omenirea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.