Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURA pregătită de Comisia de Control al SRI: Sebastian Ghiță e gata să depună mărturie

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sebastian Ghiță

Comisia de Control al SRI îl va audia Sebastian Ghiță! Totul se va face prin videoconferință, de la Belgrad, acolo unde se află fostul deputat.

”Da, îl vom audia prin videoconferință. Am auzit, prin intermediul unei rețele de socializare, că și domnul Ghiță vrea să fie audiat. L-am putea audia săptămâna viitoare, miercuri, sau în miercurea următoare. Va fi audiat în calitatea de cetățean român care poate să spună lucruri despre activitatea de la SRI, nu pentru calitatea pe care a avut-o, de membru în Comisia de Control al SRI. Vrem să vedem dacă poate prezenta probe, date, despre activitatea celor din SRI. Apoi, vom cere precizări de la SRI și vom trage concluzii. Comisia nu îi poate oferi imunitate lui Ghiță. Există pe ordinea de zi a Comisiei modificări ale legislației.”, a spus Claudiu Manda, șeful Comisiei, la România TV.

Citește și: Atenție mare! Se schimbă legea energiei termice – la ce veți fi obligați

”Ghita va fi audiat, prin videoconferinta, din Belgrad, la Comisia SRI. Despre acoperitii din parlament, cei din justitie si din presa, vizitele lui Kovesi la SRI si la Oprea. Sunt vizate atat perioada Coldea-Maior, cat si, surpriza serii, cei doi ani in care Helvig a fost director iar Ghita in comisia SRI. Sper ca, de data asta, sa mearga streamingul.”, a precizat și jurnalistul Victor Ciutacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.