Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură teribilă: ”Bătrânul este...Băsescu!”

basescu bercea

Foarte ciudată însă este declaraţia Izaurei Anghel, fiica lui Bercea. Aceasta susţine o variantă cu totul şi cu totul şocantă, diferită total de afirmaţiile fratelui său, Băsică, apărute în presă via generalul Abraham, avocatul familiei Anghel.

Aşadar, Izaura susţine, nici mai mult, nici mai puţin, că nu există niciun Costică Alexandru şi că "bătrânul de la Bucureşti" este nimeni altcineva decât... Mircea Băsescu.

Deci, nu Traian Băsescu, fratele mai mare, care, într-adevăr, locuieşte în Bucureşti, lângă o apă, şi are două fete (deci ar corespunde pe undeva profilului "bătrânului de la apă"), ci Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României şi naşul nepoatei lui Bercea.

Izaura a declarat: "Domne, dumneavoastră nu-nţelegeţi că noi, la telefon, când vorbea tata cu mama mea de «bătrânul», «bătrânul» era Mircea Băsescu! Nu există niciun Constantin (n.r. - Costică) Alexandru". "Constantin Alexandru ăsta din Bragadiru e minciună. Nu ştiu eu că Traian este mai bătrân decât Mircea? Dar noi ziceam «bătrânul de la Bucureşti» pentru Mircea, nu altul. Aşa îi ziceam noi. Constantin Alexandru ăsta din Bragadiru e minciună. Poţi (sic!) să căutaţi şi toată România şi nu găsiţi".

sursa: ziarulring.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.