Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ A DNA. Prima victimă printre capii serviciilor de informații/ UPDATE

breaking

UPDATE: La plecare din sediul DNA unde a aflat aczațiile, fostul șef al Doi si-un sfert a spus doar că ”Este o cercetare în curs”.

UPDATE: Potrivit unor surse judiciare Nicolae Gheorghe, fostul șef al DGIPI va fi pus sub acuzare pentru abuz în serviciu.

Procurorii DNA intră în forță în lumea serviciilor secrete. Fostul șef al Celebrei "doi şi-un sfert" (DGIPI - Direcția Generală de Informații și Protecție Internă a MAI) este audiat la această oră de procurorii anticorupție. Practic DNA dă prima lovitură majoră în lumea serviciilor de informatii.

Potrivit informațiilor noastre această este deja faza cercetării pentru că în prealabil de la DGIPI au fost ridicate deja mai multe documente.

Vezi și: Detalii privind demiterile de la Doi si-un sfert

Revenim cu detalii

____

Rareş Văduva a fost numit în funcţia de secretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, printr-o decizie a premierului Dacian Cioloş, publicată miercuri în Monitorul Oficial. 

Tot în Monitorul Oficial, au fost publicate miercuri şi deciziile privind eliberarea lui Nicolae Gheorghe şi a lui Nelu Zămică din funcţia de secretar de stat şi, respectiv, de subsecretar de stat, deţinute de cei doi în cadrul aceluiaşi Departament al MAI.

Din poziţia de şef al serviciului de informaţii al MAI, Nicolae Gheorghe nu a făcut nimic pentru a împiedica abuzul în serviciu de care DNA îl acuză pe Gabriel Oprea, cu privire la coloanele oficiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.