Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luare de poziţie a managerilor Studiourilor Regionale Radio România

Radio-Romania1

Urmare a articolului „Scandalul ia amploare la Radio România: managerii din teritoriu, revoltă împotriva lui Miculescu” apărut în data de 17 septembrie 2015, managerii Studiourilor Regionale Radio România: Flavia Voinea – Bucureşti, Laura Sgaverdea – Reşiţa, Mirela Moldovan – Târgu Mureş, Claudia Crăcăleanu – Iaşi, Bogdan Roşca-Zasmencu – Cluj, Alexandru Mogoşeanu – Craiova, Daniel Sîrbu – Constanţa, precum şi Secretarul General al Studiourilor Regionale – Florin Bruşten au semnat şi transmis următorul punct de vedere:

„Managerii Studiourilor Regionale Radio România au constatat cu indignare că în mediul online apar informaţii prin care le sunt atribuite luări de poziţie faţă de conducerea actuală a Societăţii Române de Radiodifuziune.

Afirmaţiile nu sunt reale şi ne exprimăm consternarea că numele noastre sunt vehiculate fără să existe vreun document semnat şi transmis de noi.

În acest context, subsemnaţii aducem la cunoştinţa publicului că ne asumăm afirmaţiile şi acţiunile proprii, indiferent de modul de distribuire, prin semnătură.

Mai mult decât atât, o asemenea situaţie nu ne face decât să continuăm drumul pe care am pornit şi să fim şi mai determinaţi în a acţiona cu fermitate pentru îndeplinirea obiectivelor pe care ni le-am propus.

Orice altă referire la vreuna dintre persoanele din conducerea executivă a radioului public semnatare ale acestui demers şi care nu va fi însoţită de un astfel de document, nu este reală.”

Serviciul Comunicare

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.