Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode, despre demisia lui Vasile Blaga: Este un 'bărbat de stat, bărbat politic'

PNL

Preşedintele organizaţiei Sălaj a PNL, deputatul Lucian Bode, consideră că gestul lui Vasile Blaga de a demisiona din fruntea partidului arată că este un 'bărbat de stat, bărbat politic'.

"Demisia domnului Vasile Blaga de la conducerea PNL este un act unilateral şi din respect pentru domnia sa şi pentru acest act de voinţă nu pot face comentarii cu privire la motivele pentru care şi-a anunţat demisia. Prin demisia de la conducerea PNL, Vasile Blaga demonstrează încă o dată că este bărbat de stat, bărbat politic şi nu pune în paranteză PNL sau românii. Nu poţi să mergi peste două luni în faţa românilor să le ceri votul, dar să te ascunzi în spatele unei funcţii politice sau administrative, aşa cum, din păcate pentru ideea de clasă politică în România, este cazul condamnatului definitiv Liviu Dragnea", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Lucian Bode.

Alina Gorghiu, prima reacție după DEMISIA lui Vasile Blaga din conducerea PNL


În acelaşi timp, liderul PNL Sălaj îşi exprimă convingerea că partidul va găsi rapid o soluţie pentru situaţia creată de demisia lui Vasile Blaga, care fusese desemnat şi coordonator al campaniei electorale a liberalilor pentru alegerile parlamentare. 

'Am convingerea că PNL va identifica urgent o soluţie viabilă la această situaţie. Fie organizarea unui congres extraordinar - ceea ce e puţin probabil în opinia mea, fie desemnarea din fostul PDL a unui co-preşedinte interimar, fie Alina Gorghiu îşi asumă până la congres funcţia de preşedinte unic al PNL", a adăugat Lucian Bode. 

Vasile Blaga a demisionat miercuri din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.