Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bolcaș, APEL la români: A venit momentul acțiunii

bolcas

"Ȋn ceas de cumpănă pentru națiunea română, mă adresez dumneavoastră și tuturor acelora cu același sânge pe acest pământ, pentru a vă spune că timpul atitudinii a trecut și a venit momentul acțiunii.

Nu este suficient să vorbim românește, să simțim românește, să păstrăm credința străbună, avem datoria ca prin acțiunea noastră să perpetuăm românismul peste veacuri. Acum, singura modalitate de acțiune care există într-un stat democratic este constituirea unui parlament puternic, ca fundament și garant al acestei democrații. Singura modalitate de acțiune pentru realizarea acestui deziderat este sprijinirea unui partid politic care să militeze pentru un stat național, suveran și independent.

Citește și: Cristian Ghinea: Politica de coeziune a UE este o şansă unică pentru modernizarea României

Mulți dintre dumneavoastră ați adus și aduceți un aport fundamental pentru păstrarea spiritului și gândirii românești. E necesar, și democrația vă cere acest lucru, să fiți alături de un partid care să țină neaplecat tricolorul nostru. Prezența dumneavoastră ca membrii de partid este o garanție a faptului că ceea ce dorim se poate ȋmplini.

Prezența dumneavoastră ca susținători prin cuvântul și votul dumneavoastră este o garanție a viitorului României. Pentru aceasta mă adresez dumneavoastră ca ȋn cadrul activităților pe care le desfășurați cu atâta dăruire, să includeți și gândul și voința partidului nostru. România Unită ȋnseamnă o Românie a tuturor românilor, ȋnseamnă o unitate care se opune dezbinării și anarhiei ce se propagă ca o lepră ȋn societatea noastră.

Partidul România Unită este vectorul acestei unități și de aceea vă chem și eu și strămoșii mei, să vă alăturați nouă prin cuvânt, dar mai ales prin faptă.", a fost mesajul lansat de Lucian Bolcaș, președintele Senatului Partidului România Unită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.