Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bute spune tot după ce a fost prins dopat: 'E îngrozitor'

lucian bute

Lucian Bute vorbeşte după ce a fost prins dopat. Pugilistul român a făcut primele declaraţii oficiale după teribila veste. Bute se jură că nu a făcut nimic rău.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri incendiare despre fosta soție a lui Dan Condrea: Dată în judecată de propria mamă

"Niciodata nu am luat substante interzise. Tot ce am luat au fost suplimente pentru recuperare. Am luat tot ce imi dadea preparatorul fizic. Doar suplimente. Habar nu am ce este ostarina. Nu dau vina pe nimeni, dar ceva lipseste in aceasta ecuatie. Astept analiza esantionului B. Sper ca va fi negativ. Voi lupta pana la capat pentru a demonstra ca nu sunt un baiat care a luat ceva. Sunt curat. Este cel mai rau lucru, mai rau ca toate meciurile pe care le-am pierdut, chiar si atunci cand am fost invins de Carl Froch. Nu exista comparatie. Este ingrozitor", a declarat Bute, informeaza presa canadiana, potrivit news.ro.

Citește și: Cătălin Tolontan detonează bomba în dosarul Hexi Pharma: 'Pare o conspirație peste capul SRI'

Din august 2015, Bute lucreaza cu preparatorul fizic Daniel Ortega, iar acesta este partenerul lui Angel Herredia, un specialist al pregatirii fizice in atletism, care a dat unor sportivi hormoni crestere si EPO. El a colaborat cu FBI si agentia americana de lupta contra dopajului. "Am incredere in el, el imi dadea shake-uri si suplimente. Am urmat acelasi protocol ca inainte de meciul cu James DeGale", a declarat Bute, avand grija sa nu-l acuze pe Ortega. Alaturi de Bute s-au aflat antrenorii Howard si Otis Grant. "Lucian nu este un trisor, munceste mai mult ca oricine", a afirmat Otis Grant. In acest caz, Lucian Bute risca o suspendare pentru o perioada cuprinsa intre sase luni si patru ani, ceea ce ar putea duce la incheierea carierei sale sportive.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.