Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Isar răspunde la acuzațiile lui Victor Ponta: Ce dezvăluiri face despre fostul premier

ponta dna agerpres

Fostul premier, Victor Ponta, a declarat, joi, că Lucian Isar, fost ministru USL delegat pentru mediul de afaceri, a fost demis după ce, la Guvern si la Cotroceni, au venit informări confidențiale legate de o vizită a acestuia în Statele Unite și posibile fapte de corupție. Ponta a declarat la realitatea.net că "la două luni" după ce a ajuns ministru, Isar a mers "într-o vizită în Statele Unite" în care a cerut o intalnire cu reprezentati ai "Gold Corporation".

Citește și: Ponta: Isar a cerut în SUA o întâlnire cu Gold Corporation

Într-o declarație acordată STIRIPESURSE.RO, Lucian Isar a făcut următoarele precizări:

"Aluziile fostului premier, Victor Ponta, se înscriu în registrul limitat al obiceiurilor sale de a arunca suspiciuni asupra celor nu au acceptat să facă jocurile cercului său de interese politice și nu numai. Problemele domniei sale sunt cu legea, nu cu vizita pe care am efectuat-o în SUA, despre care, de altfel, a fost informat și care, fără acordul domniei sale, nu s-ar fi efectuat. Pentru a lămuri toate detaliile acestei vizite vă ofer următoarele informații, pe care Victor Ponta se preface, în stilul său caracteristic, că nu și le amintește:

Vizita oficiala in SUA a avut loc in perioada 16-17 iulie 2012 in Washington si in New York. Programul este public.

Vizita a cuprins vizite la Departamentul de Comert, Departamentul de Energie, Departamentul de Stat, la mai multe companii si asociatii profesionale.

Citește și: Dragă vecină nimfomană: Așa începe mesajul unui bucureștean către vecina sa care face sex des țipând

Din cauza controverselor de atunci, premierul de atunci Victor Ponta nu era considerat un interlocutor oportun. De altfel, Victor Ponta nu a reușit să întreprindă o vizită oficială in SUA, decât abia in octombrie 2013, desi anunțase ca o va realiza în 2012.

Vizita delegației din care am făcut și eu parte a fost organizata de membrii ambasadei si atasatii comerciali, directori generali si secretari de stat din ministerul Economiei si cel de Externe

In vizita oficiala, niciuna dintre intilniri nu a avut loc fara un reprezentant (sau mai multi) al Romaniei aflat la post in Washington sau in New York.

Citește și: Băutura magică a dacilor a fost recreată de cercetătorii străini: Detaliile care pot revoluționa tot ce se știa

Prim-ministrul a și primit un raport de activitate si informari de la membrii delegatiei.

Programul vizitei a fost cunoscut de seful guvernului in avans. Vizitele oficiale sunt validate in prealabil. De exemplu, inaintea vizitei in SUA, Victor Ponta a refuzat sa accepte sa merg in perioada 23/25 iulie in Franta, desi erau programate deja intilniri cu 3 ministri si cu mai multi investitori.

Pentru declarațiile anterioare ale lui Victor Ponta, am demarat procedurile pentru a-l acționa în justiție. De această dată, observ că Victor Ponta este mai precaut și folosește doar insinuari. Victor Viorel Ponta va avea ocazia să dezvolte tot ce are de spus. ", a spus Lucian Isar.

Citește și: FABULOS Ce nume preferă patronii români pentru firme: De la ”Miorița” la ”Star”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.