Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, a făcut ACCIDENT RUTIER: A fost dus, DE URGENȚĂ, la spital /VIDEO

UPDATE Ceilalți doi șoferi implicați sunt și ei teferi.

UPDATE: Surse medicale susțin că după efectuarea tuturor procedurilor medicale și legale Lucian Isar ar fi părăsit spitalul și se află în drum spre București.

UPDATE: În urma accidentului, Isar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă, singurul rănit fiind chiar el. Șoferii blocați pe Valea Oltului, în urma accidentului au declarat că acesta ar fi condus agresiv pe întreg tronsonul.

Lucian Isar, de 38 de ani, se afla la volanul unui Porsche Cayenne şi conducea agresiv, făcând mai multe depășiri riscante de-a lungul deplasării sale pe DN 7, susţin martorii.

În zona Câineni, acesta a intrat într-o altă depășire, în curbă, pe linie continuă și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar apoi a intrat în roata TIR-ului, care a explodat. Șoferul acestuia a pierdut controlul volanului și TIR-ul a căzut pe linia ferată.

Citește și: Emma Watson a pozat topless: Cum arată sânii lui Hermione din Harry Potter / FOTO HOT

UPDATE Traficul rutier pe DN7 - Valea Oltului, în zona Câineni, a fost reluat pe ambele sensuri şi se desfăşoară normal la această oră, după ce în jurul orei 16,00 a avut loc un accident în care au fost implicate un autocamion, o autoutilitară şi un autoturism, informează Centrul INFOTRAFIC al IGPR.

Sursa citată informează că începând cu ora 17,35 traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri pe DN7 Râmnicu-Vâlcea - Sibiu, în zona Câineni,în judeţul Vâlcea.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Casa Albă: S-a cuplat, însurat fiind, cu soția fratelui său mort

Traficul feroviar este în continuare oprit pe secţia 201, iar călătorii din trenurile de persoane vor fi transbordaţi între staţiile Câineni şi Cornet, mai informează sursa citată.

În vederea deblocării traficului feroviar se încearcă ridicarea cu o macara a autocamionului căzut pe calea ferată.

Citește și: Ea a fost desemnată top-modelul momentului

Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, a fost implicat într-un accident rutier. Lucian Isar a ajuns la Spitalul Judeţean Vâlcea. Isar a fost rănit, însă starea lui este stabilă, scrie voceavalcii.ro.

Joi, în jurul orei 16,00 pe DN7, în zona Câineni, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, o autoutilitară şi un autocamion. Iniţial circulaţia rutieră a fost oprită, apoi s-a desfăşurat alternativ, pe o bandă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Loredana Sandu, un autoturism a intrat pe contrasens şi lovit întâi o autoutilitară şi apoi un autocamion. Autocamionul, încărcat cu alamă, a căzut pe calea ferată. Din acest motiv, traficul feriviar a fost oprit.

Citește și: Simptomele de oboseală ale șoferilor vor declanșa o alarmă cu un sistem de senzori

"Un bărbat, conducătorul auto al autoturismului, a fost rănit uşor în urma accidentului. Deşi traficul rutier a fost reluat după un sfert de oră de la producerea accidentului şi se circulă alternativ, pe un sens, în zonă s-au format coloane de maşini ce se întind pe circa doi kilometri. Pentru reluarea traficului feroviar se va interveni cu o macara pentru a degaja calea ferată", a mai spus Loredana Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.