Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a anunţat că Biroul Executiv al PNL a decis în unanimitate desemnarea lui Ionel Dancă purtător de cuvânt al partidului

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că Biroul executiv al liberalilor a decis cu unanimitate de voturi desemnarea fostului jurnalist Ionel Dancă purtător de cuvânt al partidului. "Biroul Executiv al PNL a decis în unanimitate desemnarea în calitate de purtător de cuvânt al PNL şi de coordonator al Departamentului de comunicare al PNL a domnului Ionel Dancă. (...) De asemenea, am decis ca doamna ministru Violeta Alexandru să fie consilierul meu personal pentru bună guvernare, care presupune extrem de multe lucruri în care doamna Violeta Alexandru are expertiză şi are o experienţă vastă. (...) Am luat decizia de a numi ca purtător de cuvânt pe Ionel Dancă şi consilier al preşedintelui PNL pe Violeta Alexandru pentru că sunt doi oameni pe care îi cunosc, cu care am colaborat, oameni cu coloană vertebrală, integri, profesionişti, care de-a lungul carierei lor, indiferent că a fost o carieră publică sau în ONG-uri sau în media au avut o carieră de succes, în care au arătat seriozitate, competenţă şi performanţă în derularea lor", a spus Orban, la Parlament, conform Agerpres.

El a negat posibilitatea ca prezenţa celor doi în PNL să fie un semnal de deschidere faţă de fostul premier Dacian Cioloş. Ionel Dancă a arătat că şi-a dorit dintotdeauna să fie purtător de cuvânt al PNL şi i-a mulţumit preşedintelui liberalilor, Ludovic Orban, pentru propunerea făcută. "Voi depune adeziunea de înscriere în PNL în aceste zile şi cred că, dacă ne dorim cu toţii un altfel de politică şi o altfel de guvernare, cred că oamenii cinstiţi, oneşti, integri, profesionişti, competenţi trebuie să intre în politică, numai de pe margine nu se pot face foarte multe lucruri", a spus Dancă, care a precizat că rămâne în continuare membru al echipei Platforma România 100.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.