Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, citat la DNA/ UPDATE

ludovic orban incruntat

UPDATE: Surse judiciare susțin că ar fi vorba de două denunțuri, dar există și posibilitatea să fie și Cazul Transalpina - dosar la care s-ar fi lucrau asiduu în ultimul timp (în acest caz pentru începerea UP e nevoie de avizul Parlamentului).

____

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, a fost citat la DNA. Acesta trebuie să se prezinte în faţa procurorilor la ora 15. Anunţul a fost făcut chiar de Orban, care spune că nu ştie despre ce este vorba.

"Astazi ma voi abate de la programul obisnuit, nu particip la nicio intalnire cu alegatorii, nu particip la nicio emisiune, nu ma intalnesc cu specialisti independenti pentru finalizarea programului pentru bucuresteni, astazi am aflat ca trebuie sa fac altceva. La ora 15:00 voi fi prezent la sediul DNA, unde am fost invitat. Astept curios sa aflu care sunt motivele pentru care am fost convocat", a scris Orban pe Facebook.

Contactat telefonic de stiripesurse.ro, Orban a declarat că nu i s-a comunicat calitatea în care este citat. "Am primit un telefon că trebuie să mă prezint. O să vedem acolo, nu am ce să declar mai multe deocamdată", a declarat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.