Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, despre despre nominalizarea viitorului ministru al Apărării: 'Nu mă aştept la nimic bun. E o harababură generalizată'

ludovic orban 1

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a arătat pesimist, duminică, la Ţebea, în ceea ce priveşte nominalizarea unui nou ministru al Apărării, el apreciind, totodată, că Guvernul nu ar dori să-şi onoreze angajamentul de a aloca 2% din PIB pentru înzestrarea Armatei.

"După ce soi de oameni au fost propulsaţi în actuala Putere, nu mă aştept la nimic bun. Nu pot să nu remarc că este extrem de ciudat că al doilea ministru care urma să aibă o vizită oficială în SUA îşi pierde mandatul de ministru cu câteva zile înainte de începerea vizitei oficiale. Nu pot să nu remarc faptul că la ora actuală este evident că Guvernul nu vrea să-şi onoreze angajamentele de a aloca 2% din PIB pentru înzestrarea Armatei şi mai ales pentru conferirea siguranţei pentru fiecare român. Este o harababură generalizată în care nimeni din România nu mai ştie la ce să se aştepte din partea Guvernului", a spus Orban, potrivit Agerpres.

Citește și: Ludovic Orban, dezvăluiri din interiorul PNL: 'Stăm foarte PROST'

El şi-a exprimat speranţa că Ministerul Apărării va avea un ministru plin cât mai curând.

"Sper să fie numit cât mai repede un ministru şi toate angajamentele pe care le avem faţă de partenerii din NATO şi UE să fie transpuse în practică", a afirmat preşedintele PNL.

Ludovic Orban a participat duminică la Serbările Naţionale de la Ţebea, dedicate împlinirii a 145 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.