Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban își îndeamnă colegele să se implice în viața publică

orban

Liberalul Ludovic Orban, candidat la Primaria Capitalei, a declarat marti ca este nevoie ca din ce în ce mai multe femei sa aiba curaj sa îsi asume candidaturi si sa se implice în viata publica din România.

'Eu n-am nevoie de o lege sau o rezolutie care sa stabileasca cote de gen. Orice doamna sau domnisoara care are competente si doreste sa se implice în viata publica, în administratie, în ceea ce priveste deciziile care se iau în societate - niciodata nu voi respinge o astfel de colega pentru faptul ca e femeie. Pe de alta parte, hai sa fim cinstiti, e nevoie ca din ce în ce mai multe colege de-ale noastre sa aiba curaj sa îsi asume candidaturile. Sigur ca a candida pentru o functie nu e întotdeauna cel mai frumos lucru care ti se poate întâmpla. Te trezesti peste noapte cu tot felul de nazdravanii spuse pe seama ta. (...) Dar e nevoie de cât mai multe colege ale noastre care sa-si asume candidatura, care sa se implice cu adevarat pe picior de egalitate în viata publica din România', a afirmat Orban, la o dezbatere despre agenda femeii în România, organizata de PNL.

În opinia sa, în societatea româneasca este nevoie de 'o noua energie' si de o noua modalitate de abordare în care femeile pot sa contribuie.

'Cine sa se priceapa mai bine la bugete decât sotiile noastre, femeile? Recunosc, cardul nu este la mine, eu am un rol consultativ în întocmirea bugetului de venituri si cheltuieli. Cine sa se priceapa mai bine la achizitii? Sa fim cinstiti, negocierile sunt duse în special de doamne, de domnisoare - ca atare eu cred ca e în interesul general ca de achizitii publice, de buget, sa se ocupe foarte multe doamne. Cine sa se priceapa la curatenie? Stim foarte bine, ca mai suntem si noi pusi sa facem curatenie si de multe ori mai aruncam gunoiul sub pres', a adaugat liberalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.