Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îi plânge soarta lui Tăriceanu: este MILOGUL de serviciu

tariceanu orban

Liberalul Ludovic Orban a catalogat, joi, ALDE, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, drept o 'oaste de strânsură', care 'funcţionează numai pe post de cârjă a PSD-ului şi a guvernului Grindeanu'.

Citește și: BOMBĂ pe scena politică: PNL s-ar putea alege cu DOSAR PENAL / SURSE presă

Întrebat cum comentează situaţia actuală din ALDE, Ludovic Orban a spus că, din punctul său de vedere, e 'mult zgomot pentru nimic' şi că 'să se certe cât vor'. 

'Această formaţiune politică este "o oaste de strânsură", care nu mai are nicio legătură cu ideile liberale şi care funcţionează numai pe post de cârjă a PSD-ului şi a guvernului Grindeanu. Pentru mine, orice om care împărtăşeşte ideile liberale şi crede cu adevărat în dreapta politică nu poate să fie slugă la PSD. De aceea, chiar şi puţinii oameni de factură liberală care au votat cu ALDE în parlamentare, uşor, uşor vor reveni acasă, adică vor reveni ca simpatii şi opţiuni spre PNL. În rest, să se certe cât vor', a declarat liberalul. 

În ceea ce-l priveşte pe Călin Popescu Tăriceanu, Orban a susţinut că nu şi-a închipuit vreodată ca acesta să ajungă "milogul de serviciu" al PSD, fiind una din cele mai mari "dezamăgiri" pe care le-a avut în cei 27 de ani de carieră politică. 

'Nu ştiu ce să vă mai spun de domnul Tăriceanu. E una din cele mai mari dezamăgiri pe care le-am avut în cei 27 de ani de carieră. Niciodată nu mi-aş fi imaginat că Tăriceanu poate să ajungă milogul de serviciu al PSD', a declarat Ludovic Orban. 

Întrebat dacă l-ar mai primi pe Tăriceanu în PNL, liberalul a răspuns negativ. 

Candidat la funcţia de preşedinte al PNL, Ludovic Orban s-a întâlnit joi cu activul de partid din Alba, cu parlamentari, consilieri judeţeni şi locali, primari şi viceprimari liberali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.